Du er her: Forside > Slik sender du logoen

SEND OSS DIN LOGO

Har du en logo du gjerne vil benytte på dine stempler?

Du kan benytte logo på de aller fleste av våre stempler, både IDEAL selvfargende, Colop printer, datostemplene og selfølgelig tradisjonelle gummistempel for ekstern pute. Se over denne siden før du enkelt og greit sender oss logofilen via kontaktskjemaet eller som et vedlegg på e-post. Vi kan også ta imot logofiler i vanlig post, men dette krever at logoen er klar og tydelig slik at vi enkelt kan scanne den inn på vår datamaskin.

KVALITET PÅ LOGO

For å sikre god kvalitet på ditt stempel er det viktig at du sender oss den filen du har som har best oppløsning. Helst bør filen være 300dpi eller høyere, men det aller beste er selfølgelig vektor-filer som ikke består av piksler, men linjer etc som kan skaleres opp eller ned uten tap av kvalitet. Les gjerne mer om vektorfiler og bitmapfiler. En rask måte å sjekke om filen er "bra nok" på er å åpne den i bildevisningsprogrammet på datamaskinen din og forstørre bildet med forstørrelseglasset. Blir bildet veldig uklart og pikselert veldig fort er det stor sannsynlighet for at bildet ikke er egnet som logo på ditt stempel.

Er LOGOFILEN MIN FOR DÅRLIG?

Selv om logofilen din er av lav kvalitet har vi avanserte dataprogrammer og en del knep på lager som kan redde de aller fleste filer. Send oss den beste logofilen du klarer å oppdrive, så ordner vi resten.

Anbefalte filformater

JPG, GIF, Word-dokumenter og alle standardformater kan selvfølgelig benyttes dersom kvaliteten og størrelse/oppløsning er god, men bruk helst følgende filformat:

  • TIFF (gjerne 600 dpi)
  • EPS
  • CDR (Corel Draw)
  • PDF
  • PNG

*Husk å gjøre om teksten til kurver/objekter.

SIGNATURSTEMPEL

Ønsker du et stempel med din signatur setter du bare signaturen din på et papirark og scanner inn denne til datamaskinen din. I scanneprogrammet ditt velger du høy oppløsning (helst 300dpi eller høyere).

Send oss så filen(e) til oss, enten via kontaktskjemaet, eller som vedlegg i en epost. Vi har også egen online bestillingsside for signaturstempler.
Alternativt kan du også skrive signaturen din på et rent og pent papirark og sende det til oss som vanlig brevpost om du ikke har scanner.

NB! Pass på at du ikke lager bretter midt på signaturen.

Send oss en epost eller ring 32 11 01 20 om du har spørsmål eller trenger hjelp med din stempelbestilling.